3D-visualisointikuvat

3D-visualisoinnin avulla autamme asiakkaitasi näkemään uudiskohteesi potentiaalin jo ennen kuin sitä on aloitettu rakentamaan

3D-myyntikuvat tehostavat uudiskohteiden markkinointia

Äärimmäisen tarkasti toteutetut, korkealaatuiset 3D-myyntikuvat ovat keskeinen osa uudiskohteiden myyntiä ja markkinointia. Profilm auttaa sinua havainnollistamaan ja markkinoimaan vielä rakentamatonta tai vasta rakenteilla olevaa uudiskohdetta tavalla, joka vaikuttaa, herättää tunteita ja vakuuttaa. Yksityiskohtaisilla ja tyylikkäillä visualisointikuvilla voidaan havainnollistaa muun muassa kohteen tilaratkaisuja, pohjapiirustusta, pintamateriaaleja, valaistusta ja sisustusta. Profilmin visualisointeihin luottavat lukuisat tyytyväiset asiakkaat, jotka arvostavat järkeviä hintoja, korkeaa laatua ja vaivatonta yhteistyötä.

3D-visualisointikuvat havainnollistavat rakentamattoman kohteen

Staattiset visualisointikuvat voidaan toteuttaa mistä tahansa asuin-, toimisto- tai liikekiinteistöstä jo suunnitteluvaiheessa, jolloin voit hyödyntää 3D-kuvia suunnittelusta ennakkomarkkinointiin ja kaupantekoon saakka. Profilmiltä saat uudiskohdehankkeen 3D-visualisoinnin juuri sinun tarpeidesi mukaan aina alustavista havainnekuvista myyntikuviin vaivattomasti ja nopeasti. 3D-myyntikuvat tarjoavat lisäarvoa myytävälle uudiskohteelle, havainnollistavat sitä parhaalla mahdollisella tavalla sekä vauhdittavat haasteellisten uudiskohteiden myyntiä ennen niiden rakentamista.

Tee uudiskohteesta ostajan unelma

Havainnekuvien avulla potentiaalisten ostajien on helppo visualisoida asuinkokemus ja tutustua unelmien asuin- tai liikehuoneistoon jo ennen sen valmistumista. Tarjoamme visualisointipalveluita uudiskohteiden rakentajille sekä muille projektiin osallistuville, kuten esimerkiksi arkkitehtitoimistoille ja kohteen markkinoinnista ja välityksestä vastaaville toimijoille. Tutustu myös 3D-animaatioihin ja tehosta uudiskohteen markkinointia entisestään!

Tutustu osaamiseemme

Sisäkuvat

Ulkokuvat

Ilmakuvat

Animaatiot