Markkinoiden parhaita visualisointeja vahvalla ammattitaidolla

Katseita vangitsevat visualisointikuvat ovat auttaneet asiakkaitamme lukuisten uudiskohteiden myynnissä. Ota ohjat käsiisi ja tilaa kohteeseesi Profilmin visualisoinnit, ja kohteidesi myynti on helpompaa kuin koskaan.

Alkuinnostus pitää syntyä jo verkossa

Potentiaalinen asunnon ostaja ei helpolla lähde liikkeelle, jos alkukiinnostusta kohteeseen ei synny jo verkkosivuilla. Huipputason myyntiaineistolla saat uudiskohteesi nousemaan myynti-ilmoitusten massassa muiden yläpuolelle. Fotorealististen visualisointiemme avulla voit saada kohteellesi jopa yli 100 % enemmän kysyntää. Vankka varauspohja nopeuttaa myyntiaikaa ja rakentamisen aloitusta.

Maksimoi kohteen kysyntä jo ennakkomarkkinointivaiheen aikana

Asuntojen ennakkomarkkinoinnissa ensimmäiset viikot ovat kysynnän kulta-aikaa. Uudiskohteissa paalupaikan saavat ne asunnot, joiden markkinointimateriaali on kunnossa jo ennen rakennusvaiheen aloittamista. Ennakkomarkkinointiaika on usein tärkein – siispä markkinointimateriaalit kannattaa tehdä kerralla kuntoon.

Alppikukka-julkisivu-ennenAlppikukka-julkisivu-jälkeen

Satojen aluevideoiden & yli tuhannen 3D-visualisoinnin kokemuksella tiedämme mikä toimii.

Suomen paras hinta-laatusuhde.

Tee välittämisestä helppoa visualisointien avulla

Niin staattiset visualisointikuvat kuin 3D-kierroksetkin luovat konkretiaa rakennettavasta kohteesta ja maalaavat mielikuvia asunnosta. Kiinteistönvälittäjän työ helpottuu, kun asiakkaalla on jo hyvä käsitys kohteesta. Myynti-ilmoitukset hyvillä visualisointikuvilla tai -videoilla voivat nostaa katselukertoja ja yhteydenottoja jopa 100 %. Profilmiltä saat markkinoiden parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut kaikkien uudiskohteiden ennakkomarkkinointiin ja myyntiin, vaivattomasti ja nopeasti.

Lataa opas - 3 yksinkertaista tapaa tehostaa uudiskohteen myyntiä.

Tee uudiskohteesta ostajan unelma

Vaikuttavien havainnekuvien avulla potentiaalisten ostajien on helppo visualisoida asuinkokemus ja tutustua unelmien asuin- tai liikehuoneistoon jo ennen kohteen valmistumista. Tarjoamme visualisointipalveluita uudiskohteiden rakentajille sekä muille projektiin osallistuville, kuten esimerkiksi arkkitehtitoimistoille ja kohteen markkinoinnista ja välityksestä vastaaville toimijoille. Tutustu myös 3D-animaatioihin ja tehosta uudiskohteen markkinointia entisestään!

Esimerkkejä osaamisestamme

Trustmary Reviews

Referenssejämme

Markkinoiden parhaita visualisointeja vahvalla ammattitaidolla

Asiakkaidemme lukuisat positiiviset palautteet kertovat yhteistyön sujuvuudesta, nopeasta toimitusajasta ja myyntiaineiston ylivoimaisesta laatutasosta. Jo nyt meidän palveluita käyttää sadat asuntoalan ammattilaiset, jotka haluavat panostaa uudisasuntojen kestävämpään ja tuloksekkaampaan markkinointiin.

3D-virtuaalikierrokset uudiskohteiden markkinointiin

Uudiskohteen markkinoinnissa tärkeintä ovat havainnollistavat ja katseita vangitsevat visualisoinnit, jotka herättävät mielikuvia korkealaatuisesta asumisesta. Profilmin 3D-virtuaalikierrosten avulla voit itse kokea, miltä tila tuntuu ja näyttää kolmiulotteisessa mallinnuksessa. Myyntikuviin verrattuna 3D-virtuaalikierrokset tuovat mukaan liikkuvan kuvan, mikä tekee kohteen hahmottamisesta entistäkin helpompaa ja mielekkäämpää.

Kokeile vaikka.

Aloita ennakkomarkkinoinnin suunnittelu

Profilmin videot ja visualisoinnit ovat vauhdittaneet jo yli 20 000 asunnon myyntiä ympäri Suomen. 

Tilaa heinäkuun tuotannossa on enää rajoitetusti

Lopeta miettiminen.
Pyydä tarjous 3D-myyntikuvista ja säästä jopa 1000 euroa seuraavassa tilauksessa.

Jätä yhteystietosi lomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä ja saat tarjouksen alennettuun kampanjahintaan.