Pyydä tarjous 3D-myyntikuvista ja säästä jopa 1000 euroa seuraavassa tilauksessa

Jätä yhteystietosi lomakkeen kautta, me otamme yhteyttä ja annamme sinulle ylivoimaisen tarjouksen alennettuun kampanjahintaan.

Alkuinnostus pitää syntyä jo verkossa

Potentiaalinen asunnon ostaja ei tällä hetkellä lähde liikkeelle, jos alkuinnostus ei synny jo verkkosivuilla. Huipputason myyntiaineistolla saat uudiskohteesi nousemaan myynti-ilmoitusten massassa muiden yläpuolelle, luot kohteellesi jopa yli 100% enemmän kysyntää – ja kiihtyneen kysynnän kautta nopeutat asuntojen myyntiaikaa ja rakentamisen aloitusta.

Maksimoi kysyntä ennakkomarkkinoinnissa

Asuntojen ennakkomarkkinoinnissa ensimmäiset viikot ovat kysynnän kulta-aikaa, ja tätä aikaa ei kannata pilata käynnistämällä markkinointia keskinkertaisella myyntimateriaalilla.

Satojen aluevideoiden & yli tuhannen 3D-visualisoinnin kokemuksella tiedämme mikä toimii.

Suomen paras hinta-laatusuhde.

3D-visualisointikuvat tuovat rakentamattoman kohteen esiin upealla tavalla

Staattiset visualisointikuvat voidaan toteuttaa mistä tahansa asuin-, toimisto- tai liikekiinteistöstä jo suunnitteluvaiheessa, jolloin voit hyödyntää 3D-kuvia suunnittelusta ennakkomarkkinointiin ja kaupantekoon saakka. Profilmiltä saat markkinoiden parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut kaikkien uudiskohteiden ennakkomarkkinointiin ja myyntiin, vaivattomasti ja nopeasti.

Tee uudiskohteesta ostajan unelma

Vaikuttavien havainnekuvien avulla potentiaalisten ostajien on helppo visualisoida asuinkokemus ja tutustua unelmien asuin- tai liikehuoneistoon jo ennen kohteen valmistumista. Tarjoamme visualisointipalveluita uudiskohteiden rakentajille sekä muille projektiin osallistuville, kuten esimerkiksi arkkitehtitoimistoille ja kohteen markkinoinnista ja välityksestä vastaaville toimijoille. Tutustu myös 3D-animaatioihin ja tehosta uudiskohteen markkinointia entisestään!

Esimerkkejä osaamisestamme

Profilmin videot ja visualisointikuvat ovat saaneet paljon positiivista palautetta

Asiakkaidemme lukuisat positiiviset palautteet kertovat yhteistyön sujuvuudesta, nopeasta toimitusajasta ja myyntiaineiston ylivoimaisesta laatutasosta. Jo nyt meidän palveluita käyttää sadat asuntoalan ammattilaiset, jotka haluavat panostaa uudisasuntojen kestävämpään ja tuloksekkaampaan markkinointiin.

Lumoa asiakkaasi 3D-virtuaalikierrosten avulla

Uudiskohteen markkinoinnissa tärkeintä ovat havainnollistavat ja katseita vangitsevat visualisoinnit, jotka herättävät mielikuvia korkealaatuisesta asumisesta. Profilmin 3D-virtuaalikierrosten avulla voit itse kokea, miltä tila tuntuu ja näyttää kolmiulotteisessa mallinnuksessa. Myyntikuviin verrattuna 3D-virtuaalikierrokset tuovat mukaan liikkuvan kuvan, mikä tekee kohteen hahmottamisesta entistäkin helpompaa ja mielekkäämpää.

Kokeile vaikka.

Referenssimme

Tutustu tarkemmin visualisointikuviin

Aloita ennakkomarkkinoinnin suunnittelu

Profilmin videot ja visualisoinnit ovat vauhdittaneet jo yli 20 000 asunnon myyntiä ympäri Suomen.