Suomen fotorealistisimmat 3D-visualisointikuvat.

Äärimmäisen tarkasti toteutetut, korkealaatuiset 3D-myyntikuvat ja visualisoinnit luovat kohteellesi kysyntää jo ennen rakennusvaiheen alkamista.

Alkuinnostus pitää syntyä jo verkossa

Potentiaalinen asunnon ostaja ei helpolla lähde liikkeelle, jos alkukiinnostusta kohteeseen ei synny jo verkkosivuilla. Huipputason myyntiaineistolla saat uudiskohteesi nousemaan myynti-ilmoitusten massassa muiden yläpuolelle. Fotorealististen visualisointiemme avulla voit saada kohteellesi jopa yli 100 % enemmän kysyntää. Vankka varauspohja nopeuttaa myyntiaikaa ja rakentamisen aloitusta.

Maksimoi kohteen kysyntä jo ennakkomarkkinointivaiheen aikana

Asuntojen ennakkomarkkinoinnissa ensimmäiset viikot ovat kysynnän kulta-aikaa. Uudiskohteissa paalupaikan saavat ne asunnot, joiden markkinointimateriaali on kunnossa jo ennen rakennusvaiheen aloittamista. Ennakkomarkkinointiaika on usein tärkein – siispä markkinointimateriaalit kannattaa tehdä kerralla kuntoon.

Alppikukka-julkisivu-ennen Alppikukka-julkisivu-jälkeen

Satojen aluevideoiden & yli tuhannen 3D-visualisoinnin kokemuksella tiedämme mikä toimii.

Suomen paras hinta-laatusuhde.

3D-visualisointikuvat tuovat rakentamattoman kohteen esiin upealla tavalla

Staattiset visualisointikuvat voidaan toteuttaa mistä tahansa asuin-, toimisto- tai liikekiinteistöstä jo suunnitteluvaiheessa, jolloin voit hyödyntää 3D-kuvia suunnittelusta ennakkomarkkinointiin ja kaupantekoon saakka. Profilmiltä saat markkinoiden parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut kaikkien uudiskohteiden ennakkomarkkinointiin ja myyntiin, vaivattomasti ja nopeasti.

Tee uudiskohteesta ostajan unelma

Vaikuttavien havainnekuvien avulla potentiaalisten ostajien on helppo visualisoida asuinkokemus ja tutustua unelmien asuin- tai liikehuoneistoon jo ennen kohteen valmistumista. Tarjoamme visualisointipalveluita uudiskohteiden rakentajille sekä muille projektiin osallistuville, kuten esimerkiksi arkkitehtitoimistoille ja kohteen markkinoinnista ja välityksestä vastaaville toimijoille. Tutustu myös 3D-animaatioihin ja tehosta uudiskohteen markkinointia entisestään!

Esimerkkejä osaamisestamme

Trustmary Reviews

Referenssejämme​

Profilmin videot ja visualisointikuvat ovat saaneet paljon positiivista palautetta

Asiakkaidemme lukuisat positiiviset palautteet kertovat yhteistyön sujuvuudesta, nopeasta toimitusajasta ja myyntiaineiston ylivoimaisesta laatutasosta. Jo nyt meidän palveluita käyttää sadat asuntoalan ammattilaiset, jotka haluavat panostaa uudisasuntojen kestävämpään ja tuloksekkaampaan markkinointiin.

Lumoa asiakkaasi 3D-virtuaalikierrosten avulla

Uudiskohteen markkinoinnissa tärkeintä ovat havainnollistavat ja katseita vangitsevat visualisoinnit, jotka herättävät mielikuvia korkealaatuisesta asumisesta. Profilmin 3D-virtuaalikierrosten avulla voit itse kokea, miltä tila tuntuu ja näyttää kolmiulotteisessa mallinnuksessa. Myyntikuviin verrattuna 3D-virtuaalikierrokset tuovat mukaan liikkuvan kuvan, mikä tekee kohteen hahmottamisesta entistäkin helpompaa ja mielekkäämpää.

Kokeile vaikka.

Tutustu tarkemmin visualisointikuviin

Aloita ennakkomarkkinoinnin suunnittelu

Profilmin videot ja visualisoinnit ovat vauhdittaneet jo yli 20 000 asunnon myyntiä ympäri Suomen.